Meteen naar de inhoud

Oprechte aandacht en persoonlijke waardering, twee ‘zaken’ die niet te koop zijn, maar mensen wel het diepst raken. Mantelzorger…

Oprechte aandacht en persoonlijke waardering, twee ‘zaken’ die niet te koop zijn, maar mensen wel het diepst raken. Mantelzorgers weten dit als geen ander. Dag in dag uit ervaren zij wat hun liefdevolle aandacht met de ander doet. Hoe naasten zich gesteund en getroost weten door hun luisterende oren en allesziende ogen. Hoe deze vanzelfsprekende aandacht en zorg het welbehagen van hun partner, ouder of kind verrijkt, de lichamelijke gezondheid versterkt en de kans op ouder worden in de eigen vertrouwde omgeving aanzienlijk vergroot.

Maar wie ziet hen? Wie luistert en koestert hen? Wie geeft hen oprechte aandacht? Wie eert hen om wie zij zijn en ze doen?

Laat wat vanzelfsprekend is nooit nietszeggend worden. Laat jouw mantelzorger weten welke waarde hij of zij heeft voor jou en voor jouw leef geluk. Vandaag in het bijzonder, vandaag is het nationale complimentendag.

Wil je weten hoe?

Tag zijn of haar naam onder deze post. Enkel dat is al zoveel zeggend.

#complimentendag #mantelzorg #aandacht #gevenenontvangen

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws