Meteen naar de inhoud

Fysio Jolien te Brake

Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sport fysiotherapie, revalidatie, echografie & dry needling.

Hoofdlocatie “De Huusker”
Fysio Jolien te Brake gevestigd in de authentieke, sfeervolle boerderij “De Huusker” aan de Frerikshof 9 in Winterswijk.
De verbouwde boerderij is voorzien van alle faciliteiten die je van een fysiopraktijk mag verwachten. Ruime behandelkamers en een oefenzaal om samen te werken aan een optimaal herstel. In de wachtruimte is een koffiecorner aanwezig waar u een lekker kopje verse koffie of thee kunt pakken. De begane grond is drempelloos en er is een minder valide toilet aanwezig.

Dependance Wenters Sports Club
Fysio Jolien te Brake heeft ook een dependance bij Wenters Sports Club aan de Haitsma Mulierweg 22-24 in Winterswijk.
In het sportcentrum is een behandelkamer, speciaal ingericht voor fysiotherapie. Voor revalidatie- en trainingstherapie maakt Fysio Jolien te Brake gebruik van de fitnessapparatuur in de sportschool.

Fysio Jolien te Brake staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Het KNGF is de overkoepelende vereniging voor fysiotherapeuten en zorgt voor het continu optimaal houden van de kwaliteit en voor een goede positie van fysiotherapie. Dat doen ze voor de fysiotherapeuten maar ook voor patiënten.

Géén verwijsbrief nodig
Je hebt bij ons géén verwijsbrief meer nodig voor de fysiotherapie. Dit heeft voordelen; je komt direct bij de juiste zorgprofessional terecht en je kunt gelijk starten met therapie. Uiteraard blijft je huisarts een centrale rol spelen in de coördinatie van de zorg. Wij zullen de huisarts blijven informeren, indien je hier geen bezwaar tegen hebt.

Contactgegevens

Bezoekadres

  • Adres:
    Frerikshof 9
    7103CD WINTERSWIJK
  • Toegankelijk voor gehandicapten: ja

Frerikshof 9, 7103CD WINTERSWIJK

Route