Meteen naar de inhoud

Praktijk voor psychotherapie – Liesbeth Kooyman

Ik geef psychotherapeutische hulp bij psychisch lijden: ik help u bij het verwerken en bewerken van nare en pijnlijke ervaringen of help gebeurtenissen anders te zien, beoordelen of ervaren, met het doel het niveau van functioneren te verbeteren. Ik ben klinisch psycholoog / psychotherapeut met als specialisatie cliënt gerichte psychotherapie.

Ik maak ook gebruik van EMDR bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen en van cognitieve gedragstherapie waarin volgens protocol bijvoorbeeld wordt gewerkt aan angstklachten of dwangstoornissen.

Cliënt gerichte Psychotherapie
In de cliënt gerichte psychotherapie staat de cliënt in het middelpunt. Hierbij kijk ik naar positieve opvattingen over uw groeimogelijkheden en uw mogelijkheden het contact met uzelf en uw zelfvertrouwen te herstellen. U leert ervaren wie u bent, wat u voelt en wat u wilt. U gaat zien welke blokkades er zijn en wat u kunt veranderen om u beter te voelen. U zult uw sterke kanten ontdekken en uw zelfvertrouwen neemt toe.

EMDR
EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing, en is een bewezen effectieve behandelmethode om nare ervaringen te verwerken, met name traumatische gebeurtenissen.

Cognitieve gedragstherapie
Bij sommige klachten en problemen, zoals angst- en paniekklachten en dwangklachten maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie; hier gebruik ik ook protocollen voor. Voor meer

Contactgegevens

Bezoekadres

  • Adres:
    Curacaostraat 18
    7101 AW WINTERSWIJK

Curacaostraat 18, Winterswijk

Route