Meteen naar de inhoud

Tactus

Een klein gedeelte van de mensen die verslaafd is, gaat op zoek naar professionele hulp. Meestal doen zij dit pas als ze al langer verslaafd zijn en de verslaving al veel kapot heeft gemaakt. Dat is jammer, want er zijn goede behandelmethodes voor verslaving en de kans op herstel is groter wanneer iemand hulp zoekt als zijn of haar leven nog redelijk op orde is. Tactus biedt hulp en advies voor elke vorm van verslaving van alcohol en drugs, tot eten, benzo’s, gokken, gamen, internet en seks. Samen met ons lukt het om te minderen of stoppen. We zoeken naar de beste passende begeleiding voor iedere afzonderlijke cliënt. We zijn er ook voor naasten.

We richten ons in de eerste plaats op mensen die verslaafd zijn of verslaafd dreigen te raken aan alcohol, drugs, medicijnen, gokken, internet, seks, gamen, eten of een combinatie daarvan. Hun gedrag kan tot problemen leiden, waardoor ze fysiek en maatschappelijk niet meer goed functioneren. We zijn er zowel voor mensen die vrijwillig hulp bij ons zoeken als voor mensen die mede door hun verslaving in aanraking komen met justitie.

Onze tweede doelgroep is het netwerk van de cliënt, bijvoorbeeld de partner, de familie, de school of de werkgever, maar ook de hulpverlener(s). Voor een goede zorgverlening is het van belang dat zij nauw bij het zorgtraject betrokken zijn.

Contactgegevens

Bezoekadres

  • Adres:
    Balinkesstraat 4
    7101 DL Winterswijk

Balinkesstraat 4, Winterswijk

Route