Meteen naar de inhoud

Teun Toebes

‘Ik hoop dat mensen mij nog steeds als Teun zien als ik ‘oud’ ben.’

Teun Toebes is drieëntwintig jaar en strijd voor een betere levenskwaliteit van mensen met dementie. Voor zijn werk ontving hij vele onderscheidingen en hij is een geliefd spreker op congressen en in de media.

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij in een mooie samenwerking met Theater De Storm Teun hebben kunnen boeken en dat hij zondag 18 september 2022 naar Winterswijk komt om ons te vertellen over zijn missie. In het aansluitende panelgesprek met wethouder Wim Wassink, een wijkverpleegkundige, een mantelzorger en een persoon met dementie worden dilemma’s, vragen en visies rondom dementie besproken en verdiept.

Een kaartje kost € 10.00 en is verkrijgbaar via De Storm.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Claudia Bosscher en Hentje Metz zijn bereikbaar bij de Post via 0543-543 960.

‘Ieder mens heeft recht op een mooie, gelijkwaardige, inclusieve samenleving. En dat mag niet worden afgepakt door een enkele diagnose. Door nù op te komen voor hen die met de diagnose Dementie moeten leven, verander je de toekomst op een positieve manier,’ aldus Teun.

#lezing #dementie #HumanForever #ziedemens #inclusie #mantelzorg #Alzheimer #WereldAlzheimerDag


“Ik kom op voor hen die wij zo vaak vergeten; mensen met dementie”. Deze zin staat prominent op de website van Teun Toebes. De 21 jaar jonge, gepassioneerde zorgvernieuwer. Hij woont, en dat is een bewuste keuze, op de gesloten afdeling van een verpleeghuis voor mensen met dementie. Doet daar zi…

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws