Meteen naar de inhoud

Uitnodiging mantelzorgcafé Als u lange tijd voor iemand in uw directe omgeving zorgt, bent u mantelzorger. Het kan gaan om de z…

Uitnodiging mantelzorgcafé

Als u lange tijd voor iemand in uw directe omgeving zorgt, bent u mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een partner, voor ouders of kinderen, maar ook voor buren of iemand uit uw vriendenkring. Praten over uw situatie kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers begrijpen u maar al te goed. U bent daarom van harte welkom in het Mantelzorgcafé. Een plek om andere mantelzorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee én u kunt bij ons terecht met uw vragen.

Het thema voor het mantelzorgcafé is:
Zorg intensieve (volwassen) kinderen

Een mantelzorgcafé voor ouders met zorg intensieve (volwassen) kinderen.
Niet vergeten om de medicatie (mee) te geven, had ik dat ene nog extra uitgelegd, o ja niet vergeten de picto’s vandaag in orde te maken voor het pictogrambord, de arts zou nog bellen voor een terugkoppeling en morgen zelf contact opnemen met de begeleider van mijn kind.

Als ouder zijnde heb je altijd zorgen om je kinderen maar de zorg kan extra zwaar zijn wanneer je kind net meer zorg en aandacht behoeft. Het geregel met instanties, scholen en de vele ziekenhuis bezoeken die erbij komen kunnen als ouder zijnde belastend zijn. In sommige gevallen gaat het niet om één kind maar om meerdere kinderen. Heb je naast deze zorg nog een baan of ben je gestopt met werken om te zorgen voor je kind(eren)?

Kortom hoe houdt je als ouder zijnde alle ballen hoog wanneer je de zorg draagt voor één of meerdere zorg intensieve kinderen. Daarbij maakt het niet uit hoe oud je kind is, want ook al is jouw kind volwassen de zorg zal blijven.

Het mantelzorgcafé zal plaatsvinden op:
Datum: donderdag 25 april 2024
Tijd: 12.30 – 14.30 uur
Locatie: Zonnebrink Centrum, Zonnebrink 61, Winterswijk

Aanmelding voorafgaand is gewenst maar is niet noodzakelijk. U mag ook gewoon binnenlopen als dit u past. Aanmelden kunt u doen door te bellen met mantelzorgconsulent Manika Vrijdag- Honing (06) 39 65 73 84 (dinsdag, woensdag en donderdag) Of door een e-mail te sturen naar: mantelzorg@winterswijk.nl

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws