Meteen naar de inhoud

Vanaf maandag 8 mei start ‘Omgaan met pubers’ voor ouders/opvoeders van pubers. Als ouder/opvoeder wil je met je puber deze fas…


Vanaf maandag 8 mei start ‘Omgaan met pubers’ voor ouders/opvoeders van pubers.

Als ouder/opvoeder wil je met je puber deze fase goed doorlopen, maar hoe doe je dit op een manier die bij jou en jouw puber past?

Tijdens de bijeenkomsten wordt hier over gesproken. Je leert hoe je goed contact met je kind kunt bevorderen en ruzie kunt voorkomen. Er is volop tijd voor het beantwoorden van vragen en ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips met andere ouders/opvoeders. Vooral dat laatste wordt door eerdere deelnemers heel waardevol gevonden.

In vijf wekelijkse bijeenkomsten komen verschillende thema’s aan bod, hoe blijf je in contact met je kind over deze onderwerpen:
• Alcohol en drugs
• Digitale verleidingen
• Grenzen stellen
• Relaties en seksuele vorming

De eerste bijeenkomst is op maandag 8 mei, van 19.30 tot 21.00 uur. De vervolgdata: 15 mei, 22 mei, 31 mei (let op dit is een woensdag) en 5 juni 2023.
Den Diek, Dijkstraat 30, Lichtenvoorde
19.30 – 21.00 uur

Deze bijeenkomsten zijn voor geïnteresseerde inwoners uit gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden vóór 1 mei: www.preventieplatformjeugd.nl/omgaan-met-pubers

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws