Meteen naar de inhoud

Vanmiddag om 15:00 is er een mogelijkheid om vragen te stellen over dit initiatief. De inloop is bij de Boogie Woogie Cultuurcen…

Vanmiddag om 15:00 is er een mogelijkheid om vragen te stellen over dit initiatief. De inloop is bij de Boogie Woogie Cultuurcentrum aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk! Voel je welkom om binnen te lopen!


️ Bakkie Troost: Een Gebaar van Verbondenheid op de Begraafplaats ️

Soms zijn het de eenvoudige gebaren die een wereld van verschil kunnen maken. Daarom zijn wij verheugd om ons nieuwe initiatief aan te kondigen: “Bakkie Troost” op de begraafplaats.

In tijden van rouw en verdriet kan een warme kop koffie of thee een lichtpuntje zijn. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen en een moment van rust en verbondenheid te ervaren. Of u nu behoefte heeft aan een luisterend oor, een troostende glimlach of gewoon een rustige plek om te zitten, wij zijn er voor u.

Door een bakkie troost te bieden, willen we laten zien dat niemand er alleen voor staat in moeilijke tijden. Samen kunnen we steun vinden en herinneringen koesteren.

Dus, als u behoefte heeft aan een moment van rust of als u gewoon wilt samenzijn, kom dan langs op de begraafplaats en laat ons u verwelkomen met een warm drankje en een nog warmer hart.

Wanneer: In overleg, we zijn in opstartende fase.
Waar: Algemene Begraafplaats Winterswijk

Laten we samen een bakkie troost delen en de kracht van verbondenheid voelen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Met warme groeten van ons

Meer informatie via http://www.wuhwinterswijk.nl of loop eens binnen op onze inloopochtenden. We zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 12:00 aanwezig bij de Boogie Woogie in Winterswijk

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws