Meteen naar de inhoud

We hebben nog een aantal kerstpakketten beschikbaar, we zijn vooral op zoek naar gezinnen met kleine kinderen om deze hier mee b…

We hebben nog een aantal kerstpakketten beschikbaar, we zijn vooral op zoek naar gezinnen met kleine kinderen om deze hier mee blij te maken!

Wie gun jij een kerstpakket? Laat het ons weten via: kerstpakket@vpwinterswijk.nl


Nomineer je kanjers nu!

Wie mag er volgens jouw niet vergeten worden! Want door omstandigheden in dit gekke jaar is het voor sommigen helaas niet vanzelf sprekend dat ze een kerstpakket krijgen dit jaar. Maar jij kan daar verandering in brengen! Afgelopen weken hebben betrokken Winterswijkers, Winterswijkse bedrijven en organisaties een kerstpakket gevuld om deze anoniem te schenken aan iemand die er wel een verdient maar niet krijgt dit jaar. Denk hier bij aan je buren die altijd klaar staan, opa en oma, het gezin verder op in de straat die het even moeilijk heeft, of iemand anders uit Winterswijk.
Maar om deze mensen het kerstpakket te bezorgen hebben we jouw nominatie nodig!

Dus reageer snel via kerstpakketten@vpwinterswijk.nl met daarin een naam, adres en de samenstelling van het gezin waar het pakket voor bedoeld is. Wij weten niet wat er in het pakket zit, alleen voor hoeveel mensen het pakket bedoeld is en of er dingetjes voor kinderen bij zitten. Alvast bedankt en fijne dagen!

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws