Meteen naar de inhoud

Zaterdag 4 februari 2023: Wereldkankerdag. Zaterdag 4 februari 2023 is het Wereldkankerdag. Op deze dag is er wereldwijd aandac…

Zaterdag 4 februari 2023: Wereldkankerdag.

Zaterdag 4 februari 2023 is het Wereldkankerdag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die de ziekte heeft. Kanker doet veel met je. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor je dagelijks leven. Voor jou als patiënt, maar ook voor de mensen om je heen.

Als mantelzorger vervul je meerdere rollen. Je verleent zorg, bent partner, kind, vader of moeder. Heb je een betaalde baan, dan ben je ook nog werknemer en collega. De zorg en aandacht moet je dan verdelen en dat is niet eenvoudig.
Veel mantelzorgers merken dat de zorg lastig te combineren is met een baan, de zorg voor andere familieleden, de opvoeding van kinderen, hobby’s of andere bezigheden. Ze komen vaak voor moeilijke keuzes te staan.

De mantelzorgconsulent van Sociaal Team de Post kan helpen in het zoeken en vinden van balans in alle taken die op hen afkomen. De mantelzorgconsulent denkt mee in praktische oplossingen en heeft een luisterend oor.

Kan jouw mantelzorger, of ben jezelf mantelzorger en kun jij, een steuntje in de rug gebruiken? Neem dan contact op met Sociaal Team de Post via (0543) 543 960 of stuur een e-mail naar mantelzorg@winterswijk.nl
#wereldkankerdag #4feb2023 #mantelzorg #wiezorgtervoorjou?

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws