Meteen naar de inhoud

Zorginstelling doet klemmend beroep op mantelzorger: ‘We hebben je nodig om zorg rond te krijgen’

Marieke (55) is enig kind en in haar eentje mantelzorger voor haar hulpbehoevende moeder van 95. Dat doet ze met liefde, maar het kost haar ook steeds meer moeite vanwege haar eigen broze gezondheid. Nu de zorginstelling kampt met een personeelstekort en aan Marieke vraagt of zij meer zorg op zich wil nemen, krabt ze zich stevig achter de oren. “We zijn in de zorg gaten aan het dichten die straks op een andere plek weer openspringen.”

https://pointer.kro-ncrv.nl/zorginstelling-doet-klemmend-beroep-op-mantelzorger-we-hebben-je-nodig-om-zorg-rond-te-krijgen?at_medium=social&at_campaign=Facebook&at_channel=Facebook&at_creation=feedkroncrv&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMQABHSSFY5WNUfKjvLmXegY55Zn7YtJg6ekOHBPgEIiS22ObmqziV_rXJ6XO4Q_aem_AUI9ZezzKtxH0DnziwipZg14MW1fvqtOb8buMdJA7pnC1nqJ9c8vQfNp25nIVXeMfZM


Na Mariekes herseninfarct valt de mantelzorg voor haar moeder haar zwaarder. Wat moet ze doen nu de zorginstelling vraagt of ze nog vaker kan bijspringen?||Marieke (55) is enig kind en in haar eentje mantelzorger voor haar hulpbehoevende moeder van 95. Dat doet ze met liefde, maar het kost haar ook….

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws