Meteen naar de inhoud

Informatie over administratie op orde

Dat je geldzaken op orde zijn is altijd belangrijk. Als je kinderen hebt of krijgt, is het extra belangrijk. Kinderen brengen kosten met zich mee, wat kan betekenen dat je bewuster dan voorheen met je geld om moet gaan.

Sparen voor later

Na de geboorte van jouw kind kun je al nadenken over het sparen voor een studie of voor uitgaven voor later. Praat er met jouw financieel adviseur of bank over. Zij kunnen je helpen in jouw specifieke situatie.

Administratie op orde

Vind je het moeilijk om zelf jouw administratie op orde te krijgen? Je kunt hulp vragen aan familie, buren of andere mensen in jouw omgeving. Als niemand je kan helpen, neem dan contact op met bijvoorbeeld Humanitas Thuisadministratie. Een vrijwilliger helpt een jaar lang je administratie en geldzaken op orde te krijgen en leert je het zelf te doen. Je kunt verder lezen door op de blauwe knop te klikken.

Training Blik op Poen

Sociaal Team de Post geeft een training waarin je leert jouw eigen administratie op orde te krijgen en keuzes te maken waardoor je beter met jouw geld uitkomt. Wil je financieel zelfredzaam worden? Geef je dan op. Meer informatie? Klik op de blauwe knop.

Schulden

Zit je in de schulden en kom je er zelfstandig niet meer uit? Vraag dan een gesprek aan bij de Stadsbank in Winterswijk. De Stadsbank helpt je financieel zelfredzaam te zijn. Om een afspraak met maken met de Stadsbank kun je hen bellen. Lees verder op de website hoe je hen kan bereiken.

 

 

Website Humanitas Thuisadministratie Website Stadsbank Oost Nederland Info training blik op poen

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties