Meteen naar de inhoud

Informatie over beperkingen

Heb je een kind met een lichamelijke beperking? Of maak je je zorgen over de geestelijke ontwikkeling van je kindje? Een ontwikkelingsachterstand kan veel invloed hebben op het dagelijks leven van jouw kind en van jezelf. Voor medische hulp kun je terecht bij de huisarts. Als ouder of verzorger zoek je misschien informatie en advies, hulp en ondersteuning of wil je praten met andere ouders van kinderen met gedragsproblemen. Wellicht zoek je speel- of spelactiviteiten voor jouw kind.

Yunio consultatiebureau

De medewerkers van het consultatiebureau houden de ontwikkeling van jouw kindje in de gaten. Als zij iets zien wat afwijkt zullen zij dit met je bespreken. Heb je vragen, zorgen of twijfels? Deel het met een medewerker het consultatiebureau.

Integrale vroeghulp

Als je het vermoeden hebt dat er iets aan de hand is met je kindje kan Integrale Vroeghulp mogelijk ondersteuning bieden. Integrale vroeghulp wordt uitgevoerd door professionals die veel verstand hebben van de ontwikkeling van kinderen. Zij denken met je mee, geven advies of komen thuis om een video opname te maken van jouw kindje. Zo nodig wordt de situatie van je kind besproken met een groep deskundigen. Zij denken mee, bespreken wat er aan de hand is en geven advies welke hulp goed zou kunnen passen. Je kunt meer lezen over de werkwijze en aanmelding van Integrale vroeghulp door op de blauwe knop te klikken.

 

 

Website Yunio Website Integrale vroeghulp

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties