Meteen naar de inhoud

Informatie over de zwangerschap

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! Er breekt een heel mooie periode aan, maar je moet ook veel regelen. Wat kun je verwachten? Hoe kun je je zwangerschap goed laten verlopen? En hoe geef je je baby straks een goede start? De website van Stichting opvoeden geeft veel informatie. Wil je deze doorlezen? Klik op de blauwe knop onder de tekst.

Verloskundigen

Als je weet dat je zwanger bent, kun je een afspraak maken met een verloskundige voor informatie en controle. Zij denken met je mee en voeren onderzoeken uit om te zien hoe het gaat met jouw kindje. Je kunt aan hen al je vragen stellen over je zwangerschap en wat je allemaal moet regelen. Zij weten je ook te vertellen wat je zelf allemaal kunt doen om je goed voor te bereiden op de bevalling.

Rondleiding ziekenhuis (SKB)

Als aanstaande ouder(s) kun je een rondleiding krijgen over de kraamsuites en de Vrouw-kindeenheid van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Je krijgt een toelichting op bevallen in het SKB en een voorlichtingsfilm te zien over de gang van zaken rondom de bevalling in het ziekenhuis.

 

Website Stichting opvoeden Website Wel en Wee Website SKB

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties