Meteen naar de inhoud

Naast hulp vanuit het ondersteuningsteam of van een oudergroep zijn er meer projecten in Winterswijk waar jij mogelijk wat aan hebt.

Home-start

Opvoeden lijkt makkelijker dan het vaak is. Als ouder kom je regelmatig voor situaties te staan waarbij je onzeker kan zijn of kan twijfelen of je het goed doet. Gelukkig zijn er organisaties en projecten die je antwoord kunnen geven op je vraag of ondersteuning kunnen bieden. Een mooi initiatief is bijvoorbeeld Home- start. Een vrijwilliger trekt op met jou als ouder. Samen praat je over dingen die je tegenkomt in de opvoeding. Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig. Home-start is er voor ouders met een kindje tot en met 6 jaar. Voor ouders met een kind tussen 7 en 14 jaar is er Home-start plus. Wil je meer weten over Home-start? Klik op de blauwe knop.

SPOT

SPOT is hét jongerenwerk in Winterswijk. SPOT organiseert activiteiten voor en door jongeren vanaf groep 7. SPOT bestaat uit Nicole, Zaphira en Ersen. Houdt je kind van op het toneel staan, muziek maken of strandtassen pimpen? Dan is hij of zij van harte welkom bij de activiteiten van Nicole. Heeft jouw kind zin in een voetbal toernooi, buikschuiven of een geweldig idee om in de wijk een straat volleybal toernooi te organiseren? Zaphira en Ersen zorgen voor de sportieve activiteiten. Heel leuk om jouw kind bij SPOT terug te zien om aan activiteiten deel te nemen of…… om zijn eigen activiteit te organiseren! Klik op de blauwe knop voor meer informatie!

 

 

Website Home-start SPOT

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties