Meteen naar de inhoud

Informatie over SPOT jongerenwerk

SPOT jongerenwerk is er voor alle jongeren uit Winterswijk! SPOT organiseert activiteiten en inloop voor jongeren, maar helpt je ook het geweldige idee van jouw kind uit te voeren! Misschien heb jij als ouder wel plannen voor jongeren. Loop er niet mee rond, maar neem contact op met SPOT.

Wie zijn SPOT?

SPOT zijn Nicole en Ersen ! Creatieve, jonge (vinden ze zelf) mensen die heel veel zin hebben om met jou Winterswijk een stuk gezelliger te maken. Ersen is onze sportieveling. Dus heeft je kind zin in voetballen, kickboxen of een groot volleybal toernooi in jouw wijk? Mail Ersen. Nicole is ons creatieve wonder en blinkt uit in toneel en dingen maken en opvrolijken! Dus wordt jouw kind blij van op een podium staan, muziek maken of lekker freubelen? Dan is Nicole jouw vrouw!

En trouwens….. misschien zit jouw kind wel ergens mee, maar kan hij of zij het verhaal niet kwijt. Je weet wel, over ouders die scheiden, gepest worden of verliefd zijn. De jongerenwerkers van SPOT luisteren met geduld naar je kind en denken met hen mee.

Activiteiten agenda

SPOT heeft een eigen website en een agenda! Hou het in de gaten: er zijn steeds weer nieuwe dingen te doen!

 

 

Website SPOT

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties