Meteen naar de inhoud

Informatie over SPOT jongerenwerk

SPOT jongerenwerk is er voor alle jongeren uit Winterswijk! SPOT organiseert activiteiten en inloop voor jongeren, maar helpt je ook jouw geweldige top idee uit te voeren! Dus heb jij al een tijdje een idee om bijvoorbeeld een open podium of een voetbaltoernooi te organiseren, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Bij SPOT jongerenwerk kun je terecht voor hulp om je idee vorm te geven en je idee samen met anderen uit werken zodat jouw plan ook werkelijkheid kan worden. Loop je met een wild idee rond, laat het ons dan weten!

Wie zijn SPOT?

SPOT zijn Nicole, Ersen en Zaphira! Creatieve, jonge (vinden ze zelf) mensen die heel veel zin hebben om met jou Winterswijk een stuk gezelliger te maken. Ersen en Zaphira zijn onze sportievelingen. Dus zin in voetballen, kickboxen of een groot volleybal toernooi in jouw wijk? Mail Ersen of Zaphira! Nicole is ons creatieve wonder en blinkt uit in toneel en dingen maken en opvrolijken! Dus wordt jij blij van op een podium staan, muziek maken of lekker freubelen? Dan is Nicole jouw vrouw!

En trouwens….. misschien zit jij wel ergens mee, maar kun je je verhaal niet kwijt. Je weet wel ouders die scheiden, een jongen of meisje die je niet ziet staan of misschien heb je wel vragen over seks en zo. De jongerenwerkers van SPOT luisteren naar je en denken met je mee!

 

Activiteiten agenda

SPOT heeft een eigen website en een agenda! Hou het in de gaten: er zijn steeds weer nieuwe dingen te doen!

SPOT op school

Je komt de SPOT jongerenwerkers vast ook tegen op school tijdens flitsacties in de pauzes bijvoorbeeld. Hiermee vragen zij aandacht voor onderwerpen zoals je lunchpakket of veilig vrijen. Op de scholen in Winterswijk geven zij ook voorlichting over loverboy’s, sexting, drank, drugs en groepsdruk.

 

 

Website SPOT
Uitgelichte video

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties