Meteen naar de inhoud

Informatie over samen eten en ontmoeten

Samen eten is vaak gezelliger dan alleen. Veel mensen koken en eten niet graag voor zichzelf. Gelukkig hoeft dit ook niet. In Winterswijk zijn heel wat mogelijkheden om met anderen te eten of elkaar op een andere manier te ontmoeten. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden.

Ouderenbond STOA

Iedere derde zondag van de maand organiseert STOA een bijeenkomst voor alleengaanden. Er wordt samen gegeten en spellen te doen zoals kaarten of bingo. De bijeenkomst vindt plaats in restaurant La Promenade. Lees verder op de website van STOA Winterswijk.

Activiteiten en ontmoeten Marga Klompé

Marga Klompé organiseert op verschillende locaties activiteiten. U kunt in de activiteitenkalender zien wat er per maand georganiseerd wordt. Van sjoelen, samen eten tot een scoormobieltocht. Hebt u interesse? Klik op de knop met de activiteitenagenda’s.

Den Angang

Den Angang is op woensdag en donderdagochtend van 10.00 – 12.00 speciaal geopend voor ouderen. Er is alle rust om met elkaar in gesprek te gaan, een krantje te lezen of een kop koffie te drinken.

Seniorensoos Meddo

Elke eerste vrijdagmiddag van de maand vindt de ouderensoos van Meddo plaats. De locaties en activiteiten wisselen. Er wordt ook regelmatig een fietstocht georganiseerd. Bent u nieuwsgierig? Kijk dan op de website door op de knop te klikken.

Leger des Heils

Iedere laatste dinsdag van de maand om 12.30 biedt het Leger des Heils een maaltijd aan. Kijk voor alle activiteiten van het Leger des Heils op de website.

 

Website STOA Activiteitenoverzicht Berkhof Activiteitenoverzicht Pelkwijk Activiteitenoverzicht Vredensehof Info Den Angang Website Soos Meddo Activiteiten Leger des Heils

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties