Meteen naar de inhoud

Informatie over veiligheid

Veilig Thuis

Je hoort in veiligheid op te groeien. Niet allen kinderen en jongeren hebben het geluk dat zij een fijn thuis hebben. Het is niet normaal dat een ouder jou uitscheldt, schopt, spuugt of slaat. Gebeurt dit bij jou thuis? Blijf er niet meer lopen! Praat erover, bijvoorbeeld met je huisarts. Je kunt ook bellen met Veilig Thuis. Zij denken met je mee en kijken met jou hoe het geweld kan stoppen.

 

 

Meld misdaad anoniem! Stichting M

Ken je dat? Er is een overval of inbraak geweest en je weet wie het heeft gedaan. Maar….. je durft niks te zeggen, want je bent bang dat de dader achter jou aan komt! Het is heel belangrijk dat je toch melding maakt van wat je hebt gezien. Dit kan anoniem bij Stichting M. Zij bespreken wat jij weet en nemen alleen jou melding als het echt niet naar jou kan leiden. Lees verder op de website of kijk op de website.

Preventie Platform Jeugd

Dit platform is een samenwerking tussen de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en verschillende (zorg)organisaties. Zij zetten zich in voor het gezond en veilig opgroeien van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar. Het platform organiseert allerlei bijeenkomsten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek.

Heeft u vragen op het gebied van hulp of begeleiding van kinderen of jongeren, dan kunt u contact opnemen met De Post, Balinkesstraat 4 in Winterswijk. Het loket van De Post is open van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt ook naar De Post bellen om een afspraak te maken. Telefoon: (0543) 543 960. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: depost@winterswijk.nl.

 

Website Meld Misdaad Anoniem Website Veilig Thuis Preventie Platform Jeugd
Meld Misdaad Anoniem! Bel M!

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties