Meteen naar de inhoud

Informatie over veilig opgroeien

Een veilig thuis is voor ieder kind belangrijk. Soms gaat het thuis niet goed. Als een kind zich opvallend anders gaat gedragen, kunnen er thuis problemen zijn. Bijvoorbeeld omdat een kind thuis wordt mishandeld of verwaarloosd. Maak je je zorgen over je kind of over een ander kind? Doe er iets aan! Veel problemen zijn op te lossen. Praat er over met anderen en vraag om hulp.

Veilig Thuis

Veilig Thuis is er voor advies, hulp en ondersteuning rond geweld en kindermishandeling. Je kunt er terecht als je hulp zoekt, als je je zorgen maakt over iemand anders of als professional. Veilig Thuis is 7 dagen per week 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 0800-2000 of kijk op de website.

Preventie Platform Jeugd

Dit platform is een samenwerking tussen de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en verschillende (zorg)organisaties.

Zij zetten zich in voor het gezond en veilig opgroeien van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar. Het platform organiseert allerlei bijeenkomsten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek.

Heeft u vragen op het gebied van hulp of begeleiding van kinderen of jongeren, dan kunt u contact opnemen met De Post, Balinkesstraat 4 in Winterswijk. Het loket van De Post is open van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt ook naar De Post bellen om een afspraak te maken. Telefoon: (0543) 543 960. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: depost@winterswijk.nl.

Preventie Platform Jeugd Website Veilig Thuis
Wat doe jij bij kindermishandeling?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties