Meteen naar de inhoud

Informatie over jouw lijf en geest

Je lijf groeit! Je groeit niet alleen in de lengte, je krijgt ook borsten en wordt ongesteld. Je schouders worden breder en je je krijgt borsthaar. Dit is een leuk proces, maar soms ook heel spannend!

Jouw GGD

Puber zijn brengt ook vragen met zich mee, soms ook onzekerheden. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, maar zeker ook voor hoe je je van binnen voelt. Je kunt je als puber somber voelen of heel onzeker zijn. Dat kan je vreselijk in de weg zitten. Het is heel belangrijk dat je met anderen over dit soort gevoelens praat. Heel veel dingen zijn helemaal niet raar of gek. De GGD heeft een website speciaal voor jou. Je kunt er van alles vinden over al die vragen waar je tegen aan loopt én de ervaringen van anderen. Dus….. loop niet met je zorgen rond, maar praat erover!

SPOT jongerenwerk

Mocht je iemand zoeken om je verhaal bij te doen? In Winterswijk zijn jongerenwerkers die graag naar je luisteren. Of het nu gaat over die jongen die je niet ziet staan, over seks, drugs of je ouders. Het maakt niet uit. Bel of mail Nicole of Zaphira.

Ondersteuningsteam Oost Achterhoek

Als je hulp wilt omdat je er zelf niet meer uitkomt is er in Winterswijk het Ondersteuningsteam. Zij luisteren naar je verhaal en kijken hoe ze met jou en je ouders de situatie beter kunnen maken. Onder de blauwe knop lees je meer over het Ondersteuningsteam.

Veilig Thuis

Misschien ken je het van je eigen situatie of zie je het bij anderen om je heen: het is niet veilig thuis. Misschien wordt er thuis gescholden, gedreigd of geslagen. Dit zijn allemaal dingen die niet goed en normaal zijn. Veilig Thuis is er voor kinderen en jongeren die opgroeien in de een situatie die niet veilig is. Wil je met een medewerker praten en jouw situatie of die van een ander voorleggen? Dat kan op telefoonnummer 0800-2000.

 

Ondersteuningsteam Website SPOT Website Veilig Thuis Jouw GGD

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties