Meteen naar de inhoud

Terugblik op een inspirerende avond bij de Winterswijkse Uitdaging! Maandagavond stond in het teken van de toekomst van de …


Terugblik op een inspirerende avond bij de Winterswijkse Uitdaging!

Maandagavond stond in het teken van de toekomst van de WUh en Vrijwilligerspunt Winterswijk, waar bestuursleden, leden van de Raad van Advies en alle ambassadeurs samenkwamen voor een waardevolle inputavond. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid hebben deze avond onvergetelijk gemaakt!

De opgehaalde input is van onschatbare waarde en vormt de bouwstenen voor een breed gedragen visie. In de komende maanden gaan we gezamenlijk aan de slag om deze visie verder te ontwikkelen en met alle betrokkenen te delen. Samen bouwen we aan de toekomst van de WUh!

Drie centrale thema’s stonden in de schijnwerpers:
1️⃣ De rol van de WUh binnen maatschappelijk Winterswijk.
2️⃣ Toekomstige financiering van de WUh.
3️⃣ De toekomstige relatie met het bedrijfsleven en serviceclubs.

Aan het einde van de avond namen we met een warm hart afscheid van Sanne Hommelink, die namens #Randstad in de Raad van Advies zitting heeft gehad. Sanne, jouw toewijding en betrokkenheid hebben een onschatbare impact gehad op de Winterswijkse Uitdaging. We zijn je enorm dankbaar!

Welkom aan boord, George Mokhtar, als de opvolger namens Randstad. Samen gaan we verder bouwen aan een bloeiende toekomst voor de WUh!

Dank aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt. Jullie inbreng is de motor achter de positieve verandering die we samen willen bewerkstelligen in Winterswijk.

Foto: Sanne Hommelink en Mark van Dam

#WinterswijkseUitdaging #Toekomst #Betrokkenheid #SamenSterk #CommunityImpact

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws