Meteen naar de inhoud

Informatie over opvoeden

Opvoeden lijkt makkelijker dan het vaak is. Als ouder kom je regelmatig voor situaties te staan waarbij je onzeker kan zijn of kan twijfelen of je het goed doet. Praat erover met vrienden en familie. Vaak weten zij dingen waar jij misschien nog niet aan hebt gedacht. Mocht het niet lukken om antwoord te krijgen, dan zijn er mogelijkheden om ondersteuning te krijgen. In Winterswijk bestaan verschillende organisaties en projecten die je antwoord kunnen geven op je vraag of ondersteuning kunnen bieden.

Homestart

Een mooi initiatief is bijvoorbeeld Homestart. Een vrijwilliger trekt op met jou als ouder en samen praat je over dingen die je tegenkomt in de opvoeding. Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig. Wil je meer weten over Homestart? Klik op de blauwe knop.

Ondersteuningsteam Oost Achterhoek

Ondersteuningsteam Oost Achterhoek is een team van professionele hulpverleners die ouders helpen met kleine en grote vragen. Het kan prettig zijn je verhaal kwijt te kunnen en iemand naast je te hebben die veel weet over opvoeden en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Lees verder over het Ondersteuningsteam Oost Achterhoek door op de blauwe knop te klikken.

 

Website Homestart Info Ondersteuningsteam Consultatiebureau Winterswijk

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties